OneSmallStep

5# lépésben friss nő

Reggeli szeánsznak is beillik,de bármikor ismételheted az egyes elemeket. Egyszerűen nagyszerű!:

  1. Nyújtózz,és le a vállakkal: amikor felkelsz,kényelmesen nyújtózkodj egyet felfelé, mint a hollywoodi filmekben a szőke csaj reggel,hogy picit megmutassa a hasát újdonsült pasijának. A porckorongok ilyenkor megtelnek folyadékkal és élettel. Állj egyenesen,fejtetővel törekedj felfelé,nézz határozottan előre. Köldöködet közelítsd a gerincedhez,farizmaid feszítsd meg enyhén. Ebben az állapotba csinálj néhány vállkörzést hátra, a karjaid megemelése nélkül. Csak a vállaid. Majd lazítsd el őket,engedd le,és érezd ezt az állpotot! Ilyenkor nem feszül a csuklyásizmod (felső trapéz),így az agyad vérellátása zavartalan. Élvezted?
  2. Víz,víz,víz: menj a fürdőbe,és mosd át az arcod! Nem kell megfagyni,elég ha kicsit hűvösebb a víz. Igyál is belőle,öblítsd ki a szád!Milyen érzés?
  3. BB krém: az utóbbi évek legnagyobb találmánya, szerintem. A siker érdekében teszteld a bőrödhöz illő színt,kivéve,ha idén töklámpásnak öltözöl Halloweenkor ;). Fekete szempillaspirál és ragyogó bőr szerintem elég a mindennapi hódításhoz. Tetszel magadnak?
  4. Egyél: a legkomolyabb diétás hiba szerintem az éhezés. A test kiéheztetése. Két étkezés között ideális esetben minimum 2, maximum 4 órának érdemes eltelnie. Ha a tested éhezik,akkor tartalékol. Ha tartalékol,akkor alapjáratba kapcsol az agyad is (és fogyni sem fogsz a zsírraktáraidból :(). Szóval koplalni…khm… botorság. Megtervezed az étkezéseidet?
  5. Mozdulj: tele a net kihívásokkal. Válassz egyet! Te is tudod,én is tudom,hogy napi 5perc lábazástól nem alakul át a tested még egy hónap alatt sem. DE! A mozgás megemeli a pulzusod,több oxigént lélegzel be, elkezdesz élni, aktivizálódsz,az agyad új erőre kap,és lehet,hogy nem állsz meg 5 perc után ;). Nekivágsz?

Tetszett? Kövess! Uncsi volt? Írj!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!