OneSmallStep

Őrjítő vágyak

Van olyan dolog, amire egész életedben vágytál? Amit egy-egy lépésre megközelítettél, aztán egy karnyújtásnyira tőle…elbuktál?

Nekem van…vagyis volt. Arra vágytam serdülőkorom óta, hogy jó nő legyek.. Érted te ezt?

Mi az a jó nő? Hány kiló? Hány centi? Van narancsbőre? Szakmája? Milyen színű a haja? 

Teljesen egyértelmű, hogy ez a vágy teljesíthetetlen volt, hiszen azt sem tudtam, mit akarok.

 

ragged-dress-1736283_1920

 

Felnőttként is folyton sóvárogtam a nagy valami után. Most azon gondolkodom, hogy vajon ez egy érzés? Végigvonulok az utcán, mint Maléna, és minden férfi tekintete körém fonódik? Neeeeeem, jaj, nekem az sosem ment. Tudod, amikor ring a csípőd jobbra-balra,és a ruhád tökéletes ritmusban simul és leng az alakodon. Mindig volt bennem némi félszegség, jó adag harsányság mögé rejtve. A hangos beszéd,és az állandó aktív jelenlét segített elterelni a figyelmem arról a gondolatról,hogy mások csak a külsőmmel foglalkoznak. Persze tudom,hogy ez nem így volt,de akkor állandóan emiatt szorongtam. Rengetgszer volt az a rémálmom,hogy szőrös lábbal kell strandra mennem. Vagy,hogy meglátja valaki a melleimet… 

Közben diplomáim lettek, edző lettem, gyerekem lett. 

Gyerekem lett, gyerekem lett, gyerekem lett… ezt ízlelgetem egy kicsit, mert itt van a kutya elásva. Röhögnöm kell, vagy inkább sírnom, hogy azt a sok-sok-sok időt, azt a huszonegynehány évet mi a jó büdös franccal töltöttem? Ha ennyire vágytam a jónőségre,mi tartott vissza? Hiszen a nap minden pillanatában azt tehettem, amit akartam.

Nem voltam sose kikapós,felkapott,vagy divatos. Valahogy mégis olyan férfiakkal lábai elé sodort az élet, akik az én szempontjaim alapján fényévekkel jobban néztek ki,mint én magam. Eredmény? Még több feszkó, megalkuvás, tehát az önértékelési probléma spirálja tovább gyűrűzött… Hatással volt ez a kapcsolatokra? IGEN! 

Aztán jött egy ember,akinek a puszta léte megtanított arra,milyen átlépni az elképzelhetetlen fizikai és pszichés határaimat. Megtestesült személyi edző és önismereti tréner. 22 hónapja van az életemben,és szó szerint minden átértékelődött miatta körülöttem… és bennem is.  Ez az ember lassan két éves, 86cm és 11 kiló. A terhességgel megkezdődött az utazásom az új énem felé.

Tetszett? Lájkolj! Utáltad? Írj! Kíváncsi vagy a folytatásra? Kövess!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!